Witam szanownych forumowiczów!
Chciałbym prosić was o radę. Niedawno miałem stłuczkę i staram się kupić wszystkie części niezbędne do jego rekonstrukcji Moim problemem jest dylemat, czy pas przedni i lewa ćwiartka od rovera 25 nadaje się do rovera 214Si z 97r? Może wiecie również, gdzie te części najlepiej kupić (na allegro już szukałem). Poszukuję również lewej lampy przedniej w wersji EU (na allegro jest dużo anglików). Może ktoś poleci mi dobrego sprzedajacego, godnego zaufania . Z góry dziękuję za odpowiedź...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 14:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z lampami bardzo uwazaj, najlepiej kup zamiennik w sklepie np. intercars albo poszukaj tutaj. Ja kupilem na allegro i musialem przerabiac bo dostalem anglika
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 21:39
andrea232 napisał/a:
wracając do ćwiartki to czy z rovera200 z 97r będzie się nadawać ?
oczywiście, a dlaczego miałaby nie pasować?
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum