Witam mam takie pytanie dotyczące jednej z kontrolek w moim roverze. a mianowicie SRS. tzn miga mi co jakiś czas mniej wiecej 5 sekund.Pytałem sie znajomego mechanika i stwierdził ze powinno tak być ale ja jednak mam wątpliwości co do tego i dlatego pytam i prosze o odpowiedz. Założyłem nowy temat bo szukałem na forum podobnego ale wszystkie są o ciagle świecej kontrolce a nie migającej. Prosze o odpowiedz . Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 21:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
dokładnie tak jak napisał sTERYD
u mnie też migała kontrolka i wymiana taśmy załatwiła sprawę
mam jeszcze dwie taśmy w zapasie a jedną mógłbym sprzedać
a ile byś sobie życzył za taką taśme ? i wogole co to za marka i wogóle. a tak propo to da rade to samemu zrobić czy trzeba sie fatygowac do mechanika ?
najpierw musiałbym wiedzieć jaką masz bo ta moja nie posiada żółtego przewodu którym podłącza się poduszkę kierowcy dlatego sądzę że jest ona od wersji z jedną poduszką
damianinho1989 napisał/a:
i wogole co to za marka i wogóle
nie rozumiem
damianinho1989 napisał/a:
a tak propo to da rade to samemu zrobić czy trzeba sie fatygowac do mechanika ?
ja to robiłem sam bo to prosta robota
trzeba odłączyć akumulator,odkręcić kierownicę i masz taśmę na talerzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum