Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Kto wie jak będzie po angielsku końcówka drążka kierowniczego czy tez końcówka kierownicza, chodzi mi o to przy kole, prawym konkretnie Jutro najdalej pojutrze musze kupic i nie wiem o co pytac
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 09, 2010 17:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 22:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 33 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 371 Skąd: Pszczyna
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 08:54
[quote]Kto wie jak będzie po angielsku końcówka drążka kierowniczego czy tez końcówka kierownicza, chodzi mi o to przy kole, prawym konkretnie Jutro najdalej pojutrze musze kupic i nie wiem o co pytac
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Kwi 2009 Posty: 67 Skąd: East Cheshire
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 19:20
Jak mam problem co i jak się nazywa po angielsku wchodzę na angielskiego Ebay'a i szukam, zwykle krótko.Mam wtedy pewność, że będę operował dokładną nazwą części przy pytaniu się o nią czy zakupie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum