Wysłany: Sro Cze 17, 2009 15:56 Witam Wszystkich z Przemyśla
Powitać wszystkich
Jestem szczęśliwym posiadaczem Rover'ka 214i już od 2 miesięcy. Szczerze, na początku nie rozglądałem się z tą marką, wpadł mi przypadkowo w oko, ponieważ sprzedawca miał i jego do sprzedania. Z początku miałem obawy czy jest sens się pchać, lecz Roverki.pl przybliżyło mi to świetne autko i teraz nie chce nic innego, zakochałem się ^^ zwinne, mało palące, ładne stylistycznie i przytulne po prostu miodzio autko.
Chciałbym też się dowiedzieć jak wiele osób należących do społeczności Roverka jest z mojego miasta, może są jakieś spoty w Przemyślu o których nie wiem ? chętnie jak tylko znajdę czas wybiorę się na spot do Rzeszowa zauważyłem że mała gromadka dość często się tam spotyka, miło by było się z wami zbratać, pozdro
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 15:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum