Wysłany: Sro Lip 08, 2009 07:58 [Forum] Dział "Nasze samochody"?
Witam.
Od paru dni jestem aktywnym czytelnikiem forum - staram sie dowiedzieć jak najwięcej o samochodzie który chce kupić, ale zdziwił mnei brak - obecnego na chyba wszystkich innych forach - działu w stylu "nasze samochody" gdzie każdy user miałby możliwość zaprezentowania swojego roverka, przeczytania opini, i sugestii na temat ew. zmian.
Uważam że dział taki bardzo przydaje się zarówno czytającym (można zobaczyć zmiany których chcemy dokonać, popytać autora co i jak), jak i autorowi tematu, który może przeczytać zdanie innych na temat modyfikacji, ew. dostać jakieś sugestie, indywidualnie dobrane przez użytkowników.\
Przypuszczam że administratorzy forum roverki.eu mieli powód żeby takiego działu nie zakładać, niemniej składam propozycje - gwarantuje że dział się przyjmie
Pozdrawiam
Jakub
P.S. No chyba że dział taki istnieje, a ja go nie widzie
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 17:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 07:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pare dni to za malo... potrzeba kilku tygodni zeby ogarnac ten świat.
Shmatan napisał/a:
le zdziwił mnei brak - obecnego na chyba wszystkich innych forach - działu w stylu "nasze samochody" gdzie każdy user miałby możliwość zaprezentowania swojego roverka, przeczytania opini, i sugestii na temat ew. zmian.
Masz na gorze cos takiego jak "garaż". Tam sa wszystkie funkcje ktore opisales.
Shmatan napisał/a:
P.S. No chyba że dział taki istnieje, a ja go nie widzie
O to to to...
Dla klubowiczow jest mozliwosc wrzucenia wiekszej ilosci zdjec.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No to faktycznie czegoś nie widze, albo to wina tego że nie jestem klubowiczem, bo u mnie nie widze żadnego działu jak garaż
U mnie forum i strona wygląda mniejwięcej tak:
W takim razie przepraszam za kłopoty - temat do usunięcia
EDIT: Taaa... dobra... znalazłem...
Porażka z mojej strony, ale jakoś się przywyczaiłem że w phpbb nic ciekawego w przyciskach poza logowaniem i pw nie ma wybaczcie zamieszanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum