Wysłany: Pią Lis 23, 2012 12:30 [R75] ALU NA LATO 18" CZY 17" ?
Witam Wszystkich! Powoli zastanawiam się nad kupnem drugiego zestawu kółek na lato wiem, że temat kół jest stosunkowo częstym gosciem na forum, ale w żadnym poscie nie znalazłem konkretnych odpowiedzi - głównie pojawiają się opinie '15" max 16" opona 205 , zaznaczę że jestem zdecydowany na minimum 17" najchętniej 18" stąd moje pytanie czy 18 nie będą tarły o nadkola - jakie opony najlepiej dobrać do jednych i do drugich oraz czy jeździł ktos na felgach z innym rozstawem srub na dystansach? chętnie poznam wasze opinie - mile widziane fotki roverkow na 17 i 18
z góry dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 23, 2012 12:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Poczytaj troche o wymiarach felg poźniej sprecyzuj pytanie, bo na aktualne pytanie czy 18" nie będzie trzeć moge ci odpowiedzieć i TAK i NIE. 18x7,5 ET40 pewnie nie będzie tarło ale już 18x10 ET20 pewnie tak. Srednica to jest jeden z parametrów felgi aby felga pasowała do auta potrzebnych jest jeszcze kilka innych.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Najprostsze i najpewniejsze rozwiazanie to oryginalne 18" z MG ZT na allegro mozna wyrwac takie za grosze juz ponizej tysiaka za komplet. Pamietaj tylko, ze opona na 18" bedzie drozsza niz felga
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum