Wysłany: Pon Cze 15, 2009 21:51 Poszukiwany hotel w Krakowie lub niedalekich okolicach
Poszukuję w miarę rozsądnego (do 120 PLN / pokój / noc) hotelu w Krakowie. Potrzebny jedynie na 1 noc. Potrzebne 2 pokoje 2 osobowe z łazienkami. Konfiguracja łóżek (małżeńskie, osobne) ma małe znaczenie.
Szeraton niestety tym razem odpada
Oczywiście, można popytać wujka google i inne ciekawe strony z rezerwacjami, podzwonić, popytać, co też poczyniłem. Ale może ktoś z Was zna coś ustronnego i przy tym nieco tańszego, stąd też wywaliłem to zapytanie na forum
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 21:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tutaj może coś znajdziesz -> http://www.odkryjkrakow.pl/wyszukaj/0/all/
Polecam, sam korzystałem w tamtym roku podczas pobytu w ferie zimowe, bardzo dobre warunki i przyjemnie. Do tego wszystkiego wyjdzie Cię taniej nić w hotelu, bo znajdziesz coś z dwoma pokojami i w kwocie ok. 200 pln powinno się zamknąć, a nawet gdyby i więcej troszkę, to i tak sądzę, że w kwocie 120 pln/pokój dla 2 os. bez problemu tam coś znajdziesz
Jeśli nie musi być w ścisłym centrum to polecam Hotel pod Kopcem tuż przy kopcu Kościuszki.
Bardzo ładne miejsce z pięknym widokiem. Rok temu mieściłbyś się w tym budżecie, teraz nie wiem jakie mają ceny.
Ja w Krk na razie zawsze (3 razy) korzystałem z tego - Hotel Studencki Piast
W ub. roku płaciliśmy z dziewczyną 90zł za dwójkę, minus 10% na kartę Euro<26:)
Czysto, schludnie, niedaleko centrum (ok 15min piechotą) jeśli to ważne;)
Wg mnie na jedną noc w sam raz;)
A i co być może istotne - nie zdarzyło się jeszcze żeby nie mieli jakiegoś wolnego pokoju, nawet na majówkę jak jechaliśmy dwa dni wcześniej rezerwując;)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum