Autko jest w bardzo fajnym stanie i nie tylko ladnie wyglada ale i jedzie jak nalezy!
Nie planowalem co prawda silnika 1.8, no ale coz - moze spali troche wiecej, za to zbiera sie elegancko!
Do zrobienia mam niebawem rozrzad, wymiane oleju, tarcze+klocki. Moze Poznaniacy poleca mi jakis warsztat? Z tych na stronie klubowej wybralbym Puszczykowo, tylko troche mi nie po drodze. cos blizej?
Mam tez kilka dupereli kosmetycznych - 1 klamka do wymiany (kupic jakakolwiek i lakierowac, czy szukac pod kolor?), silnik jednego okna nie hamuje po zamknieciu szyby (jakis czujnik?), poprawka mocowania tylnego zderzaka po malym przetarciu...
Na koniec wrzuce jeszcze kilka fotek jak autko wyglada w tej chwili.
Pozdrawiam i do zobaczenia 5go lipca!
Jacek
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 14:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
klamka do wymiany (kupic jakakolwiek i lakierowac, czy szukac pod kolor?)
Ja do swojego żółwika szukam klamki już od 2 m-cy - znalazłem tylko jedną lewą przednią i to w innym kolorze takze powodzenia i więcej szczęścia ode mnie życzę
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum