Czy mogą być przyczyną luzów na kierownicy, nikt nie może mi nic zdiagnozować, ręce mi już opadają i podpowiedziano mi dzisiaj, bo pojechał na kolejną z wielu stacji diagnostycznych, która niestety już zamykała po krótkiej rozmowie, że może to łączniki stabilizatora są problemem jaki opisałem.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 16:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 16:28
Przyczyną luzów na kierwonicy zazwyczaj sa koncowki bądz drazki kierwonicze. Jezeli na stacji diag nic nie wychodzi to ja stawiam na drazki - poszly na wejsciu do maglownicy - tam na diag nie sprawdzaja.
No na każdej stacji nic, dzisiaj chciałem spr. na jeszcze jednej, ale już jak zajechałem, to zamykali, więc nic z tego nie wyszło. Luz jest nie wielki, ale jest i mnie drażni podczas jazdy, to samo jest np. podczas ruszania z, daję jedynkę i chcę szybciej ruszyć to kierownicą mi z deka zatrzęsie, to denerwuje normalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum