gdyby nie spokój i opanowanie dźwiękowca na końcu to faktycznie można pomyśleć że prawdziwe na innych stronach ludziska podawali linki do pełnych wersji ale te "pełne" wersje i tak kończyły się w tym momencie
w każdym razie mina jury bezcenna
Ja jestem rozłożony
O ile postacie typu Paul Potts czy Susan Boyle, poza bez wątpienia talentem który miały, najbardziej w nich podobało mi się jak zamknęli buzie wszystkim tym którzy na dzień dobry ich wyśmiali za to jak wyglądają - o tyle tutaj zatkała mnie ilość tych obrazów przez te 9 minut, ich szczegółowość...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ale chyba nie o takie umiejętności w tym programie chodzi.
właśnie mi się najbardziej takie umiejętności podobają - które ktoś ma, które opierają się głównie na wrodzonym talencie, a nie wieloletniej pracy.
Podejrzewam że malowanie na piasku nie jest codziennym zajęciem w/w dziewczyny.
Czy pozostałe osoby wymienione - to normalni ludzie, z normalnymi "zawodami" itd, nie ćwiczący zawodowo, nie trenujący profesjonalnie...a mimo to efekt ich pokazu właśnie taki jest;) I dla takich głównie ludzi jest/powinien być ten program
Ale to moja opinia tylko of course
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
NIe chodzi mi że dziewczyna nie jest utalentowana ale o to że malować to jak przysiąde i ja się mogę nauczyć.
http://www.youtube.com/wa...Uk&feature=fvst Ta kobieta jak dla mnie już jest na miejscu w tym programie. Nie nauczysz zamkniętego w sobie szaraka poczucia humoru i takiego...nie wiem jak to nazwać...luzackiego podejścia do siebie...
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie nauczysz zamkniętego w sobie szaraka poczucia humoru i takiego...nie wiem jak to nazwać...luzackiego podejścia do siebie...
oj, święte słowa 2 lata się męczyłem w Krk z człowiekiem który nie wiedziął co to dystans do siebie stanowczo potwierdzam, ludzi bez dystansu do siebie nigdy ich tego nie nauczysz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum