Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Jak w temacie,gdy zatankuje do pełna to zaraz robi sie mokry bak i delikatnie kapie,jesli jest jakies 40l jest ok.Czy sa jakies przewody ktore mogły sie zniszczyc,czy zbiornik do wymiany?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 03, 2011 19:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 22:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie pod samochodem też mokro. Miałem zatankowane pod korek. Może to przez te upały Zlałem 35 litrów do baniaczka i dziasiaj zobacze czy cieknie. Ciekawe czy się gdzieś rozszczelnił, czy tylko popuścił z powodu dużego ciśnienia?
ja tez tak mialem jak zatankowalem pod korek.. tzn podnosilismy go na podnośniku zeby weszlo caly bak. i jak go odstawilem to troche sie wylało.. znajomy mi mowil ze to z jakiegos odpowietrznika czy cos..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum