Wysłany: Sob Cze 27, 2009 17:18 [R75/MG ZT] IPOD - jak podłączyć
slyszalem, ze jest mozliwosc podlaczenia ipoda pod radyjko zamiast zmieniarki CD (radio musi ja obslugiwac) pozniej mozna zmieniac utwory poprzez przyciski np na kierownicy. Wyczytalem to na ang, forum rovera. Taki bajer do kupienia za 60 funtow +przesylka wiec...
macie jakies rady ? moze jakis modul gdzie da sie pendriva podlaczyc ? karte SD ? or sth else?
pzdr
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 23:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 17:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 04:37
ja właśnie też myślałem o o tym adapterze ipoda(jest nawet post), czy też o jakimś adapterze emulującym zmieniarkę do którego można podłaczyć jakąś pamięć flash.
koszt wysyłki do Polski 15 funciaków, czyli razem wychodzi 70 funciaków
więc cena w porównaniu do tych emulatorów zmieniarek jest podobna, tyle, że tutaj musisz jeszcze dokupić ipoda, nie wiem jak to jest z tym sterowaniem. Z opisu wynika, iż raczej wszystko elegancko powinno hulać.
uzywałem kasetki jeszcze w poprzednim aucie....strasznie szumi ...niestety
a co do transmittera, to własnie takowy sobie zakupiłem jakieś 2 tygodnie temu,podłączyłem ipoda... i przyznam szczerze że nie za bardzo jestem zadowolony....o ile utwory które są dośc głośne i cały czas mają jakąś tam ścieżke dźwiękową (dajmy na to house czy coś takiego...) jeszcze jakoś wypadają z tym transmitterem, o tyle jak np chciałem posłuchać jakiegoś dobrego jazzu albo ambientu, gdzie są momenty bardzo ciche, albo wogóle wystepuje cisza pomiedzy kolejnymi dźwiekami.... jest to po prostu makabra... w głośnikach szum taki że wytrzymać sie nie da, poza tym po włączeniu silnika samochodu szum jest jeszcze głośniejszy niż przy wyłączonym (wiadomo cała elektryka samochodu tez zakłuca transmisje) ... więc osobiście odradzam.
używam też kasety w służbowym sprinteze do tego zwykła mp3 i nic mi nie szumi ,tylko jestem ździwiony cenami na allegro 1zł ,ja dałem w DE 13 euro ,poczytałem troche fora i każdy inaczej sie wypowiada na temat transmittera Pozdro..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum