Właśnie po 3 godzinach pracy prawie skończyłem robić jeden boczek w drzwiach.
Jutro jeszcze kilka elementów do wykończenia i zabiorę się za pisanie tutoriala.
A w tej chwili mam jedno pytanie do Was bo sam nie mogę podjąć decyzji,
a zatem...
Czy wg Was rączkę do trzymania powinienem zostawić w naturalnym szarym kolorze czy też ją obszyć skórą???
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Ostatnio zmieniony przez tommyyogi Wto Lip 28, 2009 23:25, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 21:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W otworkach chodziło o to żeby było widać przez nie trochę głośnika. Jutro jak to do kupy zmontuje to zobaczymy co z tego wyjdzie
[ Dodano: Nie Lip 26, 2009 23:17 ]
W tej chwili zrobilem tylko zdjecie poglądowe żeby pokazac jak wygląda oslona. Oczywiscie ostatecznie będzie ona wklejona od środka .
Mysle że już jutro ten bok skonczę.
A ze akurat korzystam z zwolnienia L4 to zrobie tez pozostale.
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
yogi rewelka, normalnie brak słów
Mam pytanko, ciąłeś gdzieś tą "skórkę" że tak fajnie się naciągnęła na podłokietnik ?
I może napisz co to za materiał (wiem że eko-skóra, ale jaka) i gdzie kupowałeś ? od roku przymierzam się do takiej roboty a materiał chciałem kupować tutaj http://sklep.fatty.pl/p/p...tr+biezacy.html
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Czekamy, bo zapowiada się dość interesująco, sam bym sobie również u siebie obłożył drzwi, co prawda nie wiele tego miejsca jest na materiał, ale jest ...ładnie się u Ciebie całość prezentuje.
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 09:39
Moj ma tapicere w skorze i boczki tez. Na poczatku myslalem, ze boczki to orginal i tak wyszlo z fabryki. Jednak nigdzie nie moglem znalezs innego roverka ktory jest w skorze i ma skorzane boczki wiec musialo byc cos kombinowane .
Tak to u mnie wyglada (raczka nie jest obszywana)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum