na śruby mozesz mieć zaślepki badz nie jesli masz zaślepki to sa one na zatrzaski które delikatnie podważasz i masz śruby na wierzchu odkrecasz je i cześć... z tylnia kanapą tak samo siedzenie cześć podpierajaca nasze 4 litery obalasz i odkrecasz 4 śruby nastepnie obalasz oparcie i tam jest 8 śrub jesli sie nie myle... Potrzebny bedzie ci torź na tylnie kanapy a na fotele klucz 10 bądź 13 jesli się nie myle i po sprawie...
pozdrawiam firq
yyyy hmmm u mnie fotele przednie to 4x torx (oznaczenie 40 lub 50), wcześniej należy odpiąć akumulator, bo pod fotelem jest złączka od napinacza. Tylna kanapa, to najpierw od bagażnika odkręcasz śrubę (chyba 13) od takiej blokady oparcia (śruba jest na styku dwóch składanych części oparcia). Później wyjmujesz oparcia, i od tyłu siedziska masz trzy śruby lekko schowane (trzeba odchylić obicie) Odkręcasz te śruby, i siedzisko można wyjąć (z przodu jest tylko na takich hakach umocowane)
Brt, popatrz ja mam przednie fotele na normalne śruby a ty na torx hhe pewnie cos u mnie grzebali kiedyś nie mniej jednak są jako tako przykręcone hehe
bardziej na dole, przy samej podłodze ... dwie od przodu widać, dwie od tyłu tymi śrubami odkręcisz samo oparcie Jak chcesz wyjąć cały fotel przedni to nie te śruby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum