Wysłany: Wto Sie 25, 2009 17:59 Tuning Planeta Poznan FM CarAudioSystem JBL
Tak się chciałem pochwalić że jeden Roverek (tak się składa że Mój)
Bierze udział w konkursie w którym do wygrania Profesjonalny tuning samochodu na dole podaje linka do mojej maszynki.
Więc panowie i Panie jak otworzą głosowanie to prosze o wasze głosy
Pomógł: 7 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 99 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 18:25
No do konkursu to nie bardzo... jedno koło cofnięte, jedna felga inna, brak spojlera też trochę razi, a do zdjęć te szmaty chyba można było zdjąć?. Poza tym nie chce mi się rejestrować.
_________________ Pozdrawiam, Marcin
był: 216Si '97 Tahiti Blue
I nie wiem gdzie ty masz koło cofnięte? Chodzi Ci o przod lewy??? WIdziałem w sumie z moim 3 Coupe w Poznaniu i każda tak ma i jest równo z obu stron i nie mam żadnych problemów z zawieszeniem....
A skoro robią Ci całe auto to po kiego ..... dawać im auto stanu salonowego??????????
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie unoś się auto wygląda przeciętnie i tyle. Żeby zostało wybrane musi się czymś wyróżniać,a twoje autko niczym się nie wyróżnia. Po za tym nie boisz się, ze zepsują ci auto? Chyba, ze robią auto według twojego pomysłu w co wątpię. Ja bym się lekko wk@#$*ł jak by mi klekota pomalowali na oczojebny brokatolakier, obczepili body kitami i wszędzie wsadzili LCD
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 20:47 Re: Tuning Planeta Poznan FM CarAudioSystem JBL
Vesper416 napisał/a:
Tak się chciałem pochwalić że jeden Roverek (tak się składa że Mój)
Bierze udział w konkursie w którym do wygrania Profesjonalny tuning samochodu na dole podaje linka do mojej maszynki.
Więc panowie i Panie jak otworzą głosowanie to prosze o wasze głosy
A Wy Panowie powinniście na to spojrzeć z innej strony - to się nazywa pomoc Ten konkurs nie polega na tym by pokazywać super auta. To jest konkurs dla każdego kto chciałby odmienić swój samochód. Auto nie musi się wyróżniać czymś specjalnym, to musi być po prostu zwykłe auto
Pomógł: 7 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 99 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 16:13
Próbowałem zagłosować, aby nie było, że jestem złośliwy, ale nie wiem jak, po zarejestrowaniu chyba trzeba najpierw wypełnić cały profil, dodać swoje zdjęcia, a to już przerasta moje dobre chęci.
"TAK MOŻE WYGLĄDAĆ TWÓJ SAMOCHÓD"
No, jak w ramach tego tuningu dorzucają w komplecie takie panienki, to warto spróbować.
Życzę powodzenia,
z coupeciarskim pozdrowieniem!
_________________ Pozdrawiam, Marcin
był: 216Si '97 Tahiti Blue
Próbowałem zagłosować, aby nie było, że jestem złośliwy, ale nie wiem jak, po zarejestrowaniu chyba trzeba najpierw wypełnić cały profil, dodać swoje zdjęcia, a to już przerasta moje dobre chęci.
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 16:49
mpg napisał/a:
W profilu są tylko trzy pola do wypełnienia więc nie przesadzaj z tym wyrazem "cały" Ale fakt, nie można zagłosować i nie wiem dlaczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum