Wysłany: Wto Sie 11, 2009 22:16 [R620] Klimatyzacja znów śmierdzi ....
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam !
Dzis padał deszcz jak wsiadłem do samochodu po zapuszczeniu klimatyzacji poczułem zapach starych skarpet .... klime czysciłem 3 tygodnie temu ozonem gość wpuszczał przez 30 min potem juz nie smierdziało, natomiast teraz to samo co może być przyczyną, wiem ze w tym modelu nie ma filtra klimy wieć nie ma co wymienić chyba ze sie mylę proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Lut 04, 2011 23:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 22:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Filtru takiego rzeczywiście 600tki nie posiadają. Może ktoś Ci wcisnał gdzieś tą skarpetę w wentylację ?:P
Nie mam osobiście pomysłu co może być jeszcze nie tak, ale chyba możnaby pojechać z reklamacją, może coś kliamiarz poradzi.
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 23:14
Jak dla mnie to normalka.
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum