ale albo po 5 sekundach trzymania przekręconego w lewą stronę kluczyka zaczyna wyć alarm, a jak nie trzymam to się otwiera i alarm nie wyje tylko ze nie można dopalić
nie wiem czy nie przeoczyłem instrukcji dla 45 i proszę o wsparcie.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 19:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 14 razy Dołączył: 20 Kwi 2005 Posty: 143 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 19:51
nie wiem po co jest to trzymanie przez 5 sekund kluczyka ja robiłem wszystko tak jak tam jest opisane w mojej 200 ale bez tego trzymania jak mi bateria padła w pilocie .Podeszłem pod samochód nie chciał sie otworzyć no to włożyłem kluczyk do zamka i kręciłem cały kod ,po wkręceniu kodu otwierałem samochód wkładałem kluczyk w stacyjkę i jazda nic nie wyło nic nie piszczało
Pomógł: 14 razy Dołączył: 20 Kwi 2005 Posty: 143 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 20:31
hmmm sam nie wiem co by mogli wymyślić trzeba próbować wiem że mi na pewno działał i to nawet wzorcowo a może spróbuj tak
zamknij samochód z pilota odczep pilot od kluczyków
z samym kluczykiem do dzwi i pierwszą cyfre na otwieranie druga na zamykanie trzecia na otwieranie czwarta na zamykanie i później otwórz samochód kluczyk do stacyjki i spróbuj odpalić może bedzie grać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum