Wysłany: Nie Gru 13, 2009 21:48 [R75] Lusterka działają ale.....
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Lusterka działają (elektryka)ale wczoraj na myjni widzę napis:-proszę złożyć lusterka- i co ?da się złożyć ? a jak tak,to jak? ......wjechałem i wyjechałem calutki ,czyściutki ......ale dalej nie wiem czy tak powinno być?
_________________ Rób co uważasz,uważaj co robisz....
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 01:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 21:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Lusterka składa się ręcznie. Bardzo rzadko zdarza się opcja z elektrycznie składanymi lusterkami i wtedy pomiędzy przyciskami lewego i prawego lusterka jest przycisk składania lusterek
Po prostu składasz. Pewnie od nadmiaru używania się zastało. Jak ja składałem moje to też się zastanawiałem czy nie urwę ale dało radę. Tylko z czuciem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum