Wysłany: Pią Sie 21, 2009 19:12 [R220 SDI] 99' - Łożysko na kolumnie MC persona
Czesc. Zepsuło mi sie łożysko na kolumnie mc persona po prawej stronie. Strzela przy skręcie.
Problem w tym, że szukam tego łożysko i w sklepach jest tylko zestaw naprawczy z dwoma łożyskami, a dwa mi nie potrzebne. Kosztuje to 105 zł.
Na tomateam.pl tego nie ma. Patrzyłem tez na allegro i nei znalazłem.
Gdzie tanio kupie jakiś zamiennik (może być najsłabszej jakości) ale tylko na jedna strone?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 19:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No to pozostaje tylko pytanie czy mój silnik to jeden z dwóch: 20T2R czy 20T2N ? Mam SDI 105 KM 99'.
I jestes pewien, że to jest właśnie TO łożysko? Wiesz, nie chciałbym kupić czegoś, o co w ogole nie chodzi.
A dokładnie z moich info chodzi o łożysko na kolumnie mc persona, tam nad amortyzatorem, praktycznie w kielichu, trzeba wymontować amortyzator zeby je zmienić. Strzela przy skręcaniu, ale to nie przegłub, "naciąga się" (wg mechanika).Mówimy o tym samym?
Co do silnika to ci nie opowiem ale to jest łożysko Mcpersona. Pasuje do wielu roverów łącznie z 75 którego ja mam. Możesz rozmontować i zobaczyć co masz w środku, jeśli nie masz pewności lub pojechać z tym do sklepu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum