Wysłany: Pon Sie 10, 2009 20:20 [R111] Pompowanie zawieszenia
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.1 Rok produkcji: wszystkie
Poszukuję zakładów na terenie najlepiej województwa podkarpackiego, gdzie mógłbym napompować zawieszenie do mojego roverka 111. Będę wdzięczny za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 01:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 20:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
skontaktuj się z klubowiczem Tomi_114 (przez forum lub moze allegro ) ... przeżył chyba kilkanaście Roverków 100 i ma sprzęt do pompowania zawieszenia. Mieszka w Pilznie.
http://forum.roverki.eu/p...wprofile&u=2608
Niestety firma z Pilzna , o której piszesz zawiesiła swoją działalność. Taką informację znalazłem na stronie klubowej. A Tomi_114 nie nie odpowiada na telefon, maila i gg. Może znasz zakłady z ościennych województw, które się tym zajmują
Czyli jak to mam sprawdzić czy się ugina czy jak i czy moge z taka awaria przejechać okolo 80 km do mechanika któy to anprawi znaczy napompuje te zawieszenie w serwisie rovera
wiesz z przodu to jest w miare kolo się nie chowa ale z tylu to z 1/4 kolo jest schowana w nadkole a jak bedą gruszki uszkodzone to jak to zobacze czy dopiero jak bedą pompować ?
[ Dodano: Czw Wrz 17, 2009 14:56 ]
jak zagladam to tam są taki czarny storzek któy nie pozwala się ugiąć dalej niż on i do tego stozka nie dotytyka czyli moze są dobre . a tak na wszelki wypadek to czy przód a tył się czymś róznią i gdzie można to kupić ( jak servis to powinni mieć tak )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum