Wysłany: Pon Cze 15, 2009 14:37 [r214i] tłucze sie coś z tyłu
witam. jestem nowy na forum wiec nie odsyłajcie mnie do wyszukiwarki szukałem ale nic konkretnego nie znalazłem.
od paru dni mam problem taki ,że z tyłu coś sie tłucze dosyć głośno i nie jest to tylna półka. wygląda mi to na element z tylnej klapy.. jaki może być tego powód? tłucze sie jak jadę po nierównościach. oglądałem bagażnik przy otwartej klapie i wszystko wydaje się być ok hmm
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 14:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 19:26
A może tylna półka?
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Sprawdź tłumik koncowy bo mi tak nawalał na dziurach ze myslalem ze kolo zapasowe a jednak nie byl na wykonczeniu
avismk [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 21:35
u mnie tez tak było, też myslalem ze to tylna klapa ale jak sie okazalo, że to blacha dachu (kiedys przypadkowo uderzylem pięscia w dach i to dało taki tłuczący odgłos) po sciagnięciu podsufitówki i podklejeniu blachy dachu matami bitumicznymi pomiędzy belkami wzmacniajacymi nic juz sie nie tłucze
Na klapie od spodu, na krawędziach po lewej i po prawej stronie masz dwa takie odkręcane gumowe "dystanse", spróbuj coś z tym poregulować. Też tak miałem, że coś mi trzaskało.. trochę je odkręciłem i przestało trzaskać Daj znać czy pomogło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum