teraz rozwiazalem sprawe podswietlenia i dziala ono jak przelacze w lampce ON/OFF jednakze nie reaguje na wlaczniki w drzwiach... wszystkie sprawdzilem i sa ok... gdzie szukac przyczyny??
co z lampka bagaznika?? przewody od zarowki do kanapy ok... dalej wchodza w rurke i pod auto... gdzie one wychodza??
mial ktos podobny problem??
jak sobie z nim poradzic??
a i zeby nie bylo bezpieczniki ok...
i nie wiem czy powinienem miec jaka kontrolke na desce od bagaznika ale mi sie nic nie swieci...
blaszka w zamku OK
jezeli jest takie oswietlenie to dlaczego ma nie dzialac poprawnie
a i jeszcze male pytanko czy w 200-setkach byly montowane podswietlenia stacyjek?? we wszystkich?? bo u mnie nic nie swieci...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 18:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przecież napisałem co tym steruje. Jeśli nie wiesz co zrobić dalej to lepiej nie rób tylko daj auto zrobić komuś co to zna. Tam jest też immo i pomyłki mogą być kłopotliwe.
a dokładniej - sprawdź przede wszystkim wyłączniki w drzwiach -najlepiej wyjąć wyłącznik, odpiąć kabel i bezpośrednio dotknąć nim do nadwozia (masy)
jak lampka zaświeci to krańcówka jak nie to test MFU - jeśli da pozytywny wynik szukanie w okablowaniu - jeśli negatywny - trzeba sprawdzić podłączenie MFU do lampki -jak będzie ok to MFU do sprawdzenia (często zdarzają się zimne luty) albo do wymiany
to tak na szybko
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
a dokładniej - sprawdź przede wszystkim wyłączniki w drzwiach -najlepiej wyjąć wyłącznik, odpiąć kabel i bezpośrednio dotknąć nim do nadwozia (masy)
wylaczniki wszystkie sprawdzilem... jak pisalem w pierwszym poscie
Cytat:
jak lampka zaświeci to krańcówka jak nie to test MFU - jeśli da pozytywny wynik szukanie w okablowaniu - jeśli negatywny - trzeba sprawdzić podłączenie MFU do lampki -jak będzie ok to MFU do sprawdzenia (często zdarzają się zimne luty) albo do wymiany
to tak na szybko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum