Szukaj pod R 400/45 Koni na pewno robi kit'y do tych samochodów. Od civica powinny pasować ale na 100% pewnie nie jestem jeśli jednak pasują to wybór masz wiele większy.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
spokojnie pasują z hondy 5d MAx MBx
u mnie w garażu leżą H&R`a sprężynki. Kumpel mi oddał i jakoś nie mogę się zabrać za ich założenie.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 17:21
Pływak napisał/a:
Szukaj pod R 400/45 Koni na pewno robi kit'y do tych samochodów. Od civica powinny pasować ale na 100% pewnie nie jestem jeśli jednak pasują to wybór masz wiele większy.
no wlasnie nie wiem czy tak jest ale znalazlem jedno ze amorki od hondy civic sa takei same jak do 45/MG ZS to wiem bo katalog KYB tak podaje ale czy 400 ma to samot to nie wiem
BoloSr, ja Ci udowodniłem na przykładzie że sprężyny są te same. O ceny mnie nie pytaj bo ja z nimi nic wspólnego nie mam.
Ja osobiście wiele gratów przy kupnie mówię że chce do civic`a. Jeśli wiem że dana rzecz jest identyczna.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
PopeY, wejdą bo będzie różnica 5mm zr w serii ma chyba już -35 od standardowego zawiasu z 200/25 chyba, że masz zamiar go obniżyć o dodatkowe 40mm wtedy miara w łapę i mierz ale coś mi sie wydaje, ze będzie za nisko...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
PopeY, wejdą bo będzie różnica 5mm zr w serii ma chyba już -35 od standardowego zawiasu z 200/25 chyba, że masz zamiar go obniżyć o dodatkowe 40mm wtedy miara w łapę i mierz ale coś mi sie wydaje, ze będzie za nisko...
bo sie troszke zamotalem....ja chce wywalic seryjne sprezyny i zalozyc na seryjne amory wiec chce go obnizyc o 40mm czyli tak jak piszesz mam rozumiec ze bedzie roznica tylko 5mm to nie bedzie roznicy ja to myslalem ze to jest -40 od seryjnego
Jeśli w specyfikacji sprężyny jest napisane, ze jest do MG ZR i obniża o -40 to powinno być -40 od tego co masz teraz czyli w sumie -75mm względem R200/25 ale jeśli sprężyny są dedykowane do R200/25 to wtedy będzie -40 od seryjnego zawiasu z 200/25 czyli tak naprawdę u Ciebie usiądzie tylko 5mm...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum