Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 20:38 [Forum] Brak powiadamiania na mail
Jak w temacie.
Jakiś czas temu dostawałem na @ wiadomość, że ktoś odpowiedział w temacie w którym się udzieliłem.
Teraz tego nie ma, tzn. powiadamiania na @ pomimo poprawnie wpisanego adresu mailowego w profilu i zaznaczonej opcji w danym temacie POWIADOM MNIE GDY KTOŚ ODPOWIE nie przychodzą.
Nie słyszałem o likwidacji tej opcji ani tym bardziej nic nie grzebałem ostatnio.
PS.Był może taki dział jak PROBLEMY Z FORUM?
Bo coś gdzieś kiedyś widziałem ale nie pamiętam czy na roverkowym forum to było.
Sorry, jeśli temat się powtórzył...
W forumowym FAQu też nie widzę nic podobnego...
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 17:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 20:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja nadal dostaję powiadomienia - nie wiem więc czy jest to kwestia layoutu. Jak będzie więcej zgłoszeń, to na pewno ktoś się bliżej przyjrzy problemowi.
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Kolega filo uzywa adresu w portalu wp.pl.
Ostatni pozytywnie wylasny adres e-mail z powiadomieniem
byl 01.09.2009 o 21:49. Po tym dniu nie ma wiecej zadnych
wysylan, tak jakby wylaczyla mu sie opcja powiadamiania.
Pozdrawiam,
[ Dodano: Sro Wrz 30, 2009 06:58 ]
Moze temat ktory obserwujesz wpadl Ci niechacy do ingorowanych?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum