Wysłany: Czw Paź 01, 2009 22:31 szukam sterowników do ATI 3D RAGE PRO AGP 2X
Szukam sprawdzonych sterowników do karty graficznej ATI 3D RAGE PRO AGP 2X pod xp , niestety te z netu nie działają poprawnie , może ktoś używa takiej karty z xp i mógłby wrzucić na jakiś serwer, i jak jest jakiś użytkownik takiej kart pod xp to niech napisze z którym DirectX tej karty używa
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 22:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 22:45
A ja czegoś nie rozumiem... Jak oryginalne stery ze strony ATI nie działają to należy napisać maila do support 'u i tyle. Co do DirectX to tak jak napisał Pływak, od wersji 9 w dół, bo do wersji 9 XP jest kompatybilny.
Co rozumiesz przez nie działają poprawnie? Nie chce odpalić instalator? Instalują się poprawnie ale później wywala błędy? Wysypuje się podczas instalacji?
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Co rozumiesz przez nie działają poprawnie? Nie chce odpalić instalator? Instalują się poprawnie ale później wywala błędy? Wysypuje się podczas instalacji?
No właśnie bo jak ja ostatnio wymieniałem grafe to miałem z nią jazdy a okazało się że zasilacz jest trochę za mały.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
No właśnie bo jak ja ostatnio wymieniałem grafe to miałem z nią jazdy a okazało się że zasilacz jest trochę za mały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum