1 .Prosze o pomoc jak uaktywnic miganie kierunkami przy zmykaniu i otwierniu auta pilotem .
Jedź na komputer, tylko w Częstochowie nikt nie posiada z tego co się orientuje tego odpowiedniego komputerka, aby można było uaktywnić te kierunki podczas zamykania i otwierania autka.
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 12:32
Mam też 200 z 97 i z tego co się orientuję to mamy starą wersję immo, w której kierunki nie migały - nie jest to usterka. Ale zaciekawiliście mnie - jest możliwość aktywowania kierunków przy otwieraniu/zamykaniu drzwi z pilota?
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 12:58
crs84 teoretycznie jest taka możliwość, trzeba podłączyć się pod komp i włączyć tę opcję choć podobno niektóre starsze modele nie miały jej uwzględnionej w sofcie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
chciałem sobie kupić tego kompa ale jak usłyszałem cenę 12 tysi to mi nogi się ugięły
przecież za tą cenę mogę mieć drugiego Rovera 400
niestety tylko T4 obsługuję w pełni Rovera a tego oprogramowania nigdzie się nie dostanie ani nie ściągnie bynajmniej za darmola
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum