Wysłany: Sro Lip 15, 2009 19:24 [R75 ] Jak wymontować zmieniarkę ze schowka
Witam może ktoś podpowie jak się zabrać za wyciągnięcie zmieniarki ze schowka od pasażera ? moja jet przykręcona ale szczeże to nie mam pojęcia jak to ktoś zrobił....
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 22:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 19:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mój przedmówca dobrze radzi.
pod schowkiem masz klapkę, która trzyma się na dwóch plastikowych śrubkach. obróć je odrobinę, z wyczuciem tak aby klapka puściła. ujżysz bezpieczniki oraz wcześniej 4 śruby stalowe. okręć je. u mnie była tam również złączka od zmieniarki - przewód zmieniarki ma około 20 cm więc teoretycznie powinien tam być zawsze...
wyjmij zmieniarkę i ciesz się wolną przestrzenią
Dodam tylko że klucz 10 a u mnie przewód idzie w schowku a nie pod nim.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 14:54
u mnie byla nie przykrecona a miala pod spodem przyklejone na amen rzepy:-) i trzeba bylo poprostu na chama szarpnac by odczepila sie:-) 4 mechanikow kombinowalo ze mna jak to jest przymocowane:-) ale mam inny problem. Po przeniesieniu zmieniarki do bagaznika, teraz jak jade i mam przelaczone na cd i uderze w tunel srodkowy od strony kierowcy czy nacisne na plastiki obok radia to mi odlacza lewa strone glosniki, ja nie demntowalem radia do przeniesienia zmieniarki bo mialem kolo bezpicznikow zwiniety dlugi przewod odpinalem tylko przy zmieniarce, czy mozliwe ze cos przy radiu sie rozlaczylo? czy mi kabel cos przecina w tunelu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum