Wlasciwie minal juz sierpien a tu cisza :-( Chyba najwyszy czas jakos sie umowic. Mam dwoje znajomych z Roverkami R75 i R214 ale az z Ballymoney, County Antrim, wiec z samej polnocnej czesci Wyspy. Moze uda mi sie ich namowic ale trzeba ustalic miejsce w polowie trasy Cork - Ballymoney
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
No ja jestem caly czas za spotem. Na chwile obecna najblizszy weekend jestem za, bo pozniej to juz dopiero w polowie pazdziernika.
Pewnie ciezko bedzie cos zorganizowac w 2 dni.
A moze ktos z Was pisalby sie na wyjazd integracyjny do Mediolanu i na skok bungee w Szwajcarii? Jak cos to wyjazd 2.X a powrot 5.X
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 23:30
rodi_, może bym się wybrał na Twoją wyspę ale ceny promów jeszcze nie powalają z nóg.Tak czy inaczej będe śledził promy i może... w Irlandii jeszcze nie byłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum