Po pierwsze 620i byly produkowane do 96, po drugie ten samochod na miasto dobry, bo ma dobry skret? Ciekawe, ze ja zawsze na trzy zawracam.
Dynamiczny nie wyzylowany silnik?! Chyba zamulony, przytkany 2.0
Co Wy o tym sadzicie?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 18:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
- nie widzę tych 2-ch airbagów...
- jak to możliwe, że auto z `97 ma jeszcze stare fotele, starą kierownicę, brak 3 stopu i zagłówków z tyłu? Chociaż część rzeczy powinna być już po lifcie...
- nie mogę wypatrzyć na tych fotach czy klamki, lustra i listwy są pod kolor nadwozia, czy czarne...
Chyba zajadę z ciekawości obejrzeć to "cacko"...
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Mayson, nie ma 2 air bagow, boczkow kanapy i innych rzeczy, bo on wogule nie jst po lifcie. 620i byly tylko przed liftem. Po lifcie zastapiono je 618, ale podejzewam, ze Ty o tym wiesz doskonale.
[ Dodano: Pon Paź 19, 2009 23:30 ]
lusterek elektrycznych tez nie ma i dodam, ze nie ma nawet drewna na drzwiach. Jest to taka wersja jak moja plus klima i o ile wogule jest ABS. Walek jakich malo, ale chyba jutro z nudow zadzwonie do goscia i dopytam sie o te elektryczne lusterka z zewnatrz widac ksztaltem manuale, a poza tym na foto widac raczke do regulacji)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum