Witam, piszę po raz kolejny w tej samej sprawie, otóż moje maleństwo zrobiło się bardzo głośne i muszę wymienić końcowy i prawdopodobnie środkowy tłumik bo ten jest również w agonalnym stanie. Obszedłem dziś kilka sklepów i nic... nigdzie nie ma i nie mogą sprowadzić do tej wersji silnikowej. Móże ktoś z Was doradzi co począć. Ktoś mi kiedyś napisał, że w Polsce ponoć Walkers robi do tego modelu, ale w sklepach im powiedziałem o tym i mówią, że niestety nie maja.... Proszę o pomoc ....
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 21:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a poza tym z tego co widze to te do 1,4 i 1,6 róznią sie zdecydowanie od tych do wersji 1,8
tak do 1.8 sa inne niż do 1.4 czy 1.6
walker robi tlumiki do twojego auta
podjedz do warsztatu gdzie zajmują się tłumikami i niech coś dobiorą z hondy civic 5d lub hondy accord
jak ja bylem w krakowie, to mialem drobny problem z tlumikiem w moim bylym R400, polecono mi wtedy pojechac do goscia na ulice Kuznicy Kołłątajowskiej, numer chyba cos kolo 30. gosciu jest malo wyjsciowy ale spawacz z niego niezly
Baster Zdzisław - Wyrób i montaż tłumików
ul. Kuźnicy Kołłątajowskiej 24
31-234 Kraków, woj. małopolskie
gosciu chyba cos zaproponuje, przeciez na pewno po drobnych modyfikacjach podejdzie od R400 albo nawet civica
paaaanie ja w Bydgoszczy za polski zamiennik z montazem nie dalbym wiecej niz 150-180;) a czy walker czy polski polmostrow to zadna roznica, i tak starczy na 2-3 lata
Pomógł: 33 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 371 Skąd: Pszczyna
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 09:58
sniffer1980 napisał/a:
Pojadę chyba do Rurdechu i wezmę tego walkera do hatchbacka, kolesie powiedzieli ,ze niewiele sie różni i dopasuja , koszt 320zl Wrrr:/
Co to za sklep, ja za taki tlumik walkera HB do 1.8 zaplacilem 230zl i zamowilem go w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym, a zaznaczam ze mieszkam w malej miescinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum