Dnia 27.10.2009r o godzinie 13:57 miało miejsce bardzo ważne wydarzenie które bedzie miało konsekfencje już do końca życia.
Wszystko już się od tego momentu zmieni i nic nie będzie takie same. Każda nowa chwila, każde nowe wydarzenie będzie zupełnie nowym odkryciem widzianym nowym bardziej doświadczonym umysłem.
Moi drodzy. Tego dnia uzyskałem nowy tytuł zawodowy. Od dzisiaj jestem magister. Dla osób które mnie znają bardziej niż tylko przez forum jestem mgr Szymon Skibiński dla osob które znaja mnie jako xROnx od dzisiaj jestem mgr xROnx
Poniżej podaje gotowy początek gratulacji(kopiujecie go i wklejacie i dopisujecie coś od siebie)
"Ja niżej podpisany składam Ci drogi wspaniały wyjątkowo uzdolniony xROnxie serdeczne gratulacje i życzę Ci... "
....
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 19:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
"Ja niżej podpisany składam Ci drogi wspaniały wyjątkowo uzdolniony xROnxie serdeczne gratulacje i życzę Ci , żeby Ci się w nie poprzewracało z tego tytułu
"Ja niżej podpisany składam Ci drogi wspaniały wyjątkowo uzdolniony xROnxie serdeczne gratulacje i życzę Ci... jeszcze inżyniera, bo mgr bez inż to dupa Rozumiem, że można gówno robić, ale żeby i nieźle żyć zagmatwałem, ale rozumiecie chyba hihi gratulujemy Ci i życzymy najlepszego Mireczka i Wiciu Pozdrooffki
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Ja niżej podpisany składam Ci drogi wspaniały wyjątkowo uzdolniony xROnxie serdeczne gratulacje i życzę Ci Wspaniałej Kariery!
Ojciec mi mówił "rób to co lubisz a kasa przyjdzie", sprawdziło się, ale tylko trochę
Gratulacje!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum