Wysłany: Sob Paź 10, 2009 20:40 [r216 Coupe 97'] Demontaż konsoli
Witam przeszukałem Rave i forum ale jakos nie znalazlem a sam nie chce sie brać za to bo jeszcze coś popsuje...
Zmieniam tapicerke w mojej Coupetce całkowicie całą no i została mi do obicia przednia konsola tylko nie wiem jak ją zdemontować. Ktoś pomoże doradzi????
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 20:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
cóż czeka cię sporo roboty...
rozbierałem kilka konsol i niestety wykazać się musisz tutaj sporym wyczuciem...
będzie na pewno masę śrubek i zatrzasków poukrywanych.
Musisz być delikatny, jak z kobietą, nic na siłę żeby czegoś nie popsuć...
zresztą co Cię będę uczył
Powoli rozkręcaj zaczynając od oczywistych śrub które widać... wyjmij prędkościomierz, kratki nawiewu, schowek, być może kierę będziesz musiał zdjąć... Sprawdzaj pod zaślepkami i tam gdzie będziesz czuł opór... trzeba wyczucia i tyle.
A tak BTW: co robisz z tapicerką? sam ja obijasz. obszywasz czy komuś zlecasz? jakie materiały będziesz dawał?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum