Witam mam takie pytanie bo w r 620 mam tak ze boczki mam beżowe ale są dwa odcienie ... Dolna cześc boczka jest beżowa jak wnetrze auta czyli oryginalnie a górna cześc boczka ma juz inny odcień beżowego taki wyblaknięty i każdy boczek taki jest i tu moje pytanie:
1. Czy wszytkie boczki w r600 takie są oryginalnie czy tylko ja mam takiego szmelca?
2. czy mozna coś z tym zrobić żeby wszystkie boczki miały taki sam jednolity kolor jak dolna cześć boczka??
Jak jak kupiłem r 620 jakoś 3 tygodnie temu odrazu na to zwróciłem uwage i zamówiłem boczki na allegro ale z drewnem i na foto widac było jednolity kolor i dzis mi przyszły są ładne ale mają tak samo dwa odcienie i dlatego zapytałem Ale teraz juz wiem ze tak ma być i przynajmniej mam teraz z drewnem dzieki za odp
Firq, No ja mam boczki z drewnem i tez zauważyłem że są dwa odcienie i to na każdym boczku,chyba dlatego że ta dolna część jest z innego materiału tzn też plastik ale o innej strukturze,najwyraźniej tak mają i tak musi być.
To chyba ciężko będzie ja tam kiedyś myłem i pucowałem boczki do czystości fabrycznej i po takim zabiegu jeszcze bardziej widać ten odcień ale chociaż mam czyste ,ja bym tą dolną część skórą obszył na wszystkich boczkach
EE czy ja wiem... mnie się nie widzi lakierować czegokolwiek w środku w RH600,może niech się jeszcze Mayson wypowie,ja bym dobrze je wypucował i zostawił tak jak jest,nawet nie wiem czy takie malowanie było by praktyczne musiałbyś dobrze przygotować podłoże do malowania z racji struktury boczków,nie wiem jak by to wyglądało po malowaniu poza tym przy wysiadaniu i otwieraniu drzwi łatwo jest uszkodzić taki pomalowany boczek,możesz spróbować wykorzystać jakieś kosmetyki czy mleczka do kokpitu itp.
Ja nie ruszam rzeczy, które mnie nie irytują lub nie zwracają mojej uwagi in minus Plastik jest plastyczny, więc później może się łuszczyć jak kopniesz butem albo włożysz butlę w boczną kieszeń; osobiście pomyślałbym nad czymś konstruktywniejszym; np. wygłuszenie drzwi
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum