Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2003
Cześć,
Czy alarm w R45 jest podpięty pod tylne drzwi i bagażnik? U mnie chyba można normalnie zostawić otwarte tylne drzwi i zamknąć z pilota i nie wyje... czy mam coś nie tak z elektryką czy tak ma być?
Dodatkowo próbowałem dostać się dzisiaj do linki bagażnika i auto widzi tylną klapę jako otwartą (nie migają kierunki przy zamykaniu, przy otwieraniu jest ok) - co mogłem naruszyć i co sprawdzić? Tylko lewa strona auta była ruszana + bagażnik z lewej strony.
+ czy podejdzie linka od Civic VI 5d? Bo do R45 nie ma nigdzie żadnej...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 27, 2018 21:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bardzo możliwe że krańcówki są niesprawne, może ktoś je odłączył. Sprawdź je na początku.
Tak naprawdę to jest wiele możliwości.
Co do linki to mam do sedana.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Mar 2016 Posty: 66 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sob Kwi 28, 2018 11:28
greg-si napisał/a:
Bardzo możliwe że krańcówki są niesprawne, może ktoś je odłączył. Sprawdź je na początku.
Tak naprawdę to jest wiele możliwości.
Co do linki to mam do sedana.
Czyli tylne drzwi i bagażnik są podpięte pod alarm?
U mnie jeśli jakiekolwiek drzwi lub klapa bagażnika nie są domknięte, a nacisnę zamykanie na pilocie to jest pojedynczy sygnał dźwiękowy co informuję chyba, że coś nie jest zamknięte.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum