Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam po sprawdzeniu wentylatora oczywiście bez ściągania zderzaka,okazało się że mam walnięty jeden z biegów,pytanie czy ktoś wie jakie szczotki dokupić.Tzn.od czego będą pasowały ewentualnie jakieś wymiary,bo chciałbym przed rozbieraniem mieć je gotowe zaoszczędzi to zawsze troche czasu.Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony przez apples Czw Lip 21, 2011 22:19, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 20:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sro Cze 07, 2017 07:33
innych niż 4,8 nie spotkałem a troche tego zrobiłem, jeśli ktoś planuje dłużej trzymać auto to radzę poszukać oryginałów(choć ciężko je znaleźć) bo te zamienniki średnio sie nadają do 4 przewodowego silnika(rzadko komu wytrzymują 3 lata)
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sro Cze 07, 2017 18:20
te nie są oryginalne ale z wyglądu już bardziej przypominają oryginał bo mają bardziej miedziowy kolor i warto byłoby je przetestować, zamienniki z irmotu już jakiś czas temu odstawiłem bo po 2 latach zurzycie bywało znaczne... dodam że te z irmotu mają prawdopodobnie mniej miedzi bo są bardziej szare niż miedziozłote
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum