Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam,
być może ten temat był już poruszany aczkolwiek zapytam, ostatnio cos w moim Roverze zaczęło się dziać. Otóż skaczą mi obroty...nie tylko na biegu jałowym ale także na innych i gdy dodaje gaz, nawet nieraz gdy hamuje uzywając sprzęgła i hamulca....oczywiście zapala się także kontrolka check engine...raz mi nawet zgasł...jeżeli ktoś miał podobny problem czekam na jakąś odpowiedź. z góry dziekuję.
Dodam jeszcze, że mój Rover to 620 SDI 98r.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 06, 2011 23:30, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 23:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No to trzeba będzie popatrzeć, niestety na samochodach sie nie znam za bardzo...nie moja branza
No nic, jutro pojade do mechanika...mam nadzieje ze cos pporadzi
[ Dodano: Pon Lis 30, 2009 13:50 ]
No to sie dowiedzialem ze padl czujnik położenia wału..nowej mi nie chcą sprowadzic...a na allegro sa..tylko co drugi to inny...eh...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum