Wiem że temat wałkowany ale do r200 1,4 16v skrzynie z jakich modeli pasują bo na allegro dużo tego.. ale stosunkowo do r200 mało więcej jest z r25 r400 r45
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 18:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ale 1,4 1,6 i 1,8 miały te same skrzynie ? czy skrzynia np. z 1,8 jest mocniejsza ? czy to faktycznie to samo już trzy razy "zajechałem" skrzynie dlatego zastanawiam się nad skrzyniami z 1,8 ? no i chciałby jednak krótszą
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
skrzynia z silnikiem 1,4 i 1,6 to tzw R65
w dieslach, 1.8 , benzynach 2.0 ( N/A i turbo ) sa skrzynie PG1
do silnika 1,4 i 1,6 po roku 2003 byly montowane jakies zmodernizowane skrzynie R65 ( nazywane Ziemmermanami ), maja one niestety inne mocowania pod poduszki i inny mechanizm wybieraka - wiem bo zakupilem nawet taka zeby wlozyc do swojego 416 ale sie rozmyslilem - pojdzie do innego szalonego projektu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum