Wysłany: Sro Gru 02, 2009 20:28 Pomoc w kupnie mikroskopu!!!!
Witam!
Planuję z okazji świąt pod choinkę kupić znajomej mikroskop...a jako, że kompletnie się na tym nie znam prosiłbym was forumowicze o pomoc, budżet jaki chciałbym przeznaczyć to ok 500zł.
Z góry dziękuję
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 20:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Trudno mi jakoś naukowo określić dokładnie do czego ma nawet służyć, ale z tego co wiem to na zajęciach na studiach oglądali wymaz np. z gardła, krew...itp. wiem, że taki mikroskop na uczelni medycznej kosztuje bardzo dużo, zresztą znajoma nie jest na kierunku związanym z laboratorium tylko ją to zainteresowało dodatkowo, dlatego nie chce jakiejś maszyny tylko coś co wystarczy, żeby obejrzeć nawet w gorszej jakości krew, czy jakieś glony, grzyby itp. dlatego chciałbym się zmieścić w tych 500zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum