Pomógł: 31 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 381 Skąd: ANGLIA
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 09:54 [ R All ] Pytanie odnośnie tarcz hamulcowych wymiary.
Witam mam ogromną prośbę do właścicieli lub do tych Osób które orientują się jakie są wymiary tarcz hamulcowych w R 200/25 i R 400/45.
średnica tarczy,grubość,rozstaw śrub.
Pytam Bo posiadam dwa różne komplety tarcz sportowych nacinano-nawiercanych do Rover-a z tym że nie wiem dokładnie do jakiego to modelu.
Podam wymiary tych tarcz może Ktoś naprowadzi mnie na konkretny model R.
Nr.1 średnica śrub 100mm,grubość 20mm (wentylowane)średnica 237mm (mierzone miarą)
Nr.2 średnica śrub 100mm,grubość 20mm (wentylowane)średnica 262mm (mierzone miarą)
Tarcze te są nowe i są na sprzedaż za okazyjne pieniądze.
Z góry dziękuję za podpowiedzi i mam nadzieję że pytam się w odpowiednim dziale
To jest link Do starego ogłoszenia w którym właśnie są te tarcze http://forum.roverki.eu/v...rcone++nacinane
O cenie z ogłoszenia możemy porozmawiać
Pozdrawiam.
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
Ostatnio zmieniony przez boss.007 Wto Gru 29, 2009 09:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 09:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
orginalna wentylowana tarcza ma 21mm grubości, średnicę 262mm i wymiar pod śruby 4x100 mm ... sprawdziłbym jeszcze czy reszta wymiarów tarczy jest identyczna z orginałem .... w kanciakach też były tarcze 262mm 4x100 a nie pasują do okrąglaków. Bodajże w katalogi Intercarsu są dokąłdne parametry tarcz hamulcowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum