Wysłany: Pią Gru 11, 2009 15:28 [R45 2.0 00] jaki to silnik diesla?
Witam, zakupilem rovera 45 z silnikiem diesla sprowadzony z austri gdize w dowodzie nie ma daty prod , jednak mam pytanie gdyz samochod posiada pierwsza rejestracje 12.01.2000r ,a przegladajac strony internetowe w poszukiwaniu czesci caly czas natykam sie z kategoriami diesla od 02.2000r z moca 101km stad tez moje pytanie czy wszystkie modele rovera posiadaly silnik diesla z moca 101km czy byly tez te ze starsza jednastka z rovera 400 z moca 105km? Ewentualnie czym one sie roznia i jak je rozpoznac
Z gory dziekuje za pomoc , i prosze o wyrozumialosc gdyz to moj pierwszy samochod tej marki
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 15:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzieki wielkie za odp . W dowodzie jest wlasnie 74kw czyli 101 km, ale po zakupie rozrzadu do takiego silnika okazalo sie ze jedna rolka nie pasuje i musialem wymieniac i stad tez narastaly moje watpliwosci , ale widocznie byla to tylko pomylka sprzedajacego
juz poklikalem pomogli ;-D , no wlasnie za duzo to po tym VIN-ie nie widac a tak z ciekawosci jeszcze zapytam ile jest klas wyposarzenia rovera 45 bo moj wedlug vinu posiada class 7 tylko nie wiem czy to duzo czy malo jak na rovera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum