Wysłany: Czw Gru 17, 2009 11:18 [R214 Si 97'] brak świateł pozycyjnych z tyłu
Witam,
mam malutki problem, nie palą mi się światła pozycyjne z tyłu. przód jest ok. światła stopu również się palą. spwadzałem źarówki i żadna z nich nie jest przepalona.
jakiś pomysł? nie wiem czy nie padł jakiś bezpiecznik od tylnych światel ale nie mam instrukcji więc nie wiem który to może być.
dzięki za pomoc,
pozdrawiam,
rafal
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 17, 2009 11:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 11:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w jakim sensie ją sprawdzić? we wtyczne do swiatel ida kable do wszyskich i wszystkie świecą poza pozycyjnymi. przypuszczasz ze jeden kabel mogł się zwalić?
Witam też mam problem z tylnymi pozycjami. Nie pali mi jedna lampa tzn. żarówka (tylko lewa pozycja). Bezpiecznik ok, wiązka też ok.
Zauważyłem z przodu pod skrzynką bezpieczników oderwany kabelek czerwony z czarnym paskiem (taki też wychodzi od żarówki w bagażniku), doszedłem też że odpowiada za to bezpiecznik nr. 11.
Może mi ktoś powiedzieć czy to ten kolor kabelka odpowiada za brak światła ?
Czy powinien on był podłączony pod ten bezpiecznik ? a może w innym miejscu (w którym) ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum