Wysłany: Wto Gru 22, 2009 19:00
Jak masz pęknięte szkło to tylko je wymień. Jest wciskane i nie trzeba rozbierać obudowy.
Jeżeli całe wymieniasz to nie powinno być komplikacji bo z tego co zauważyłem oba zbierają tak samo.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 20:23
ja mam lusterka do r75:-) europejskie. Bo ja mam angola se sam przelozylem i o dziwo mam lusterka z wersji po lifcie i te co mialem z przekladka europejskie sa mniejsze od moich i niedalo sie wkladu przleozyc, dlatego moge ci sprzedac zielone "nie smigane":-D lusterka europejskie:-)
P.s. co ja mam kupic zeby w swoich chomowanych lusterkach miec europejskie bo na angolach kiepawo sie jezdzi kosmiczny martwy punt.
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 20:35
Według katalogu wychodzi że są inne do 2002 roku i po 2002. Inne są też dla Australii, Zatoki Perskiej i Korei.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 20:44
To ja mam po 2002 w swoim(2003 rok) a do sprzedania widac te sprzed 2002:-) sa europejskie. a co moich musze cale lustra kupowac? czy tylko wklad z mechanizmem? czy tylko szklo? czy moze da sie jakos przerobic angole?
Do wymiany tylko szkło gdyż w UK ma inną krzywiznę lustra z uwagi na to gdzie siedzi kierowca. Tylko nie kupuj płaskich szkieł gdyż w Roverku są małe lusterka i nie wiele będzie widać.
_________________ Pozdr.
Dukat11
hvil [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 22:21
masz pomysl gdzie mozna same szkla kupic?:-D
[ Dodano: Wto Gru 22, 2009 22:21 ]
a nie pojdzie zalozyc angielskie prawe szklo na lewa strone a lewe na prawa do gory nogami?:-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum