Wysłany: Czw Gru 24, 2009 01:17 [214Si a VCC] Różnica w komputerach między zwykłą a VCC
Witam!
Jaka jest różnica w komputerach między wersją zwykłą 200 a VCC ? Głównie zastanawia jak to jest z aparatem zapłonowym.
VCC mają aparat zapłonowy składający się z 2 cewek sterowanych przez komputer przez co nie mają rozdzielacza (z tego co wiem). Zastanawia mnie czy nie jest tak, że komputery są te same, tylko złącza od aparatu są po prostu nie wykorzystane.
Przejrzałem Rave, ale jakoś nie mogę do końca dojść które to powinny być złącza.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 24, 2009 01:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 20:46
ADI-mistrzu napisał/a:
A VCC mają czujnik spalania stukowego ? Jak tak to gdzie on siedzi ?
Silniki VVC nie posiadają czujnika spalania stukowego. Występował on jedynie w silnikach serii T i jeżeli się nie mylę to w KV6 (ale tego nie jestem pewien)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum