Wysłany: Czw Gru 31, 2009 12:47 [r416] problem z oświetleniem kabiny
Witam! problem polega na tym ze nie działa mi lampka oświetlenia kabiny , oprócz tego lampka w bagażniku i kontrolka otwartych drzwi ale tylko jak otworze drzwi kierowcy. czytałem parę tematów na ten temat ale nie mogę sobie z tym poradzić. proszę o pomoc! wycieraczki działają , ogrzewanie tylnej szyby tez , bezpieczniki ok przynajmniej tak wyglądają nie wiem jak posprawdzać co jest grane. usterka pojawiła się podczas wymiany żarówki w kabinie na włączonym guziku i zrobiłem zwarcie logicznie powinny pójść bezpieczniki ale jak napisałem wyglądają na dobre. proszę o jakieś wskazówki
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 12:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to wymienić 3,5 i 19 ? ( bo to chyba o te chodzi o ile pamiętam) czy zwrócić uwagę na któreś jeszcze bo wszystkich przecież nie wymienię a nie wiem czy któreś jeszcze mogą dawać w d..ę
które za co odpowiadają Ci nie powiem bo mam w samochodzie rover`owską rozpiskę co jest od czego
wszystkich nie ma sensu wymieniać. Wymień te które mogą za to odpowiadać i luz.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum