Wysłany: Sob Sty 02, 2010 11:53 [ R 45 2003 rok] DMUCHAWA - rezystor
Witam!
Panowie mam takie zapytanie odnośnie owego rezystora w dmuchawie. Czy w R25 dmuchawa jest ta sama co w 45 czy 400 ? Nie mogę znaleśc nie rozebranej od 45 a 25 by się znalazł z tym, że nie chcę jechac na próżno jeśli w ogóle inaczej wygląda i nie będzie tam tego rezystora od I II i III biegu. Ma ktoś pojęcie jak to z tym jest ? Dzięki i pozdrawiam!
_________________ uśmiechnij się gdy Roverkiem wyprzedzał Cię będę...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 03, 2010 16:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 11:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A nie lepiej kupić ten rezystor i wstawić ? Siedzi tam prawdopodobnie rezystor 1Ω/10W, wystarczy stary wylutować (pewnie jest tam rezystor drutowy) i wstawić nowy, cena to kilka zł.
[ Dodano: Sob Sty 02, 2010 13:43 ]
kupiłem już nowiutki valeo za 83 zł. Bez kombinowania oryginalnie fakt faktem widnieje jako do hondy civic ale jak już mi wiadomo to jest taki sam
_________________ uśmiechnij się gdy Roverkiem wyprzedzał Cię będę...
kupiłem już nowiutki valeo za 83 zł. Bez kombinowania oryginalnie fakt faktem widnieje jako do hondy civic ale jak już mi wiadomo to jest taki sam
Ja wydalem 50gr i wlozylem 5min pracy i zapewniam Cie, ze dziala mi tak samo jak Tobie
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 14:52
ciamajda napisał/a:
Dzięki chłopaki!
[ Dodano: Sob Sty 02, 2010 13:43 ]
wybacz ale ta cena to niezla porazka z tego co wiem to sie mozna zanmkac w paru zlotych jak nie mniej ale najwazniejsze ze masz zrobione jak trza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum