Wysłany: Sro Sty 06, 2010 14:49 [R75] Jak wyjąć płytę z Nawi w bagażniku?
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich. Nie wiem czy problem nie był już poruszany na forum, jeżeli tak to przepraszam ale i tak proszę o pomoc. Mam pytanie, jak wyjąć płytę z nawigacji fabrycznej którą mam w swoim roverku w bagażniku. Przyciskiem nie mogę, restartowanie też nie pomaga. Mam załadowaną oryginalną płytę na Niemcy. Proszę poradźcie co mam zrobić.
Pozdrawiam Tomek.
_________________ vel ZSZywacz
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 02, 2010 18:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 14:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chyba będę musiał tak zrobić bo płyta jest w środku a dioda na panelu cd-in się nie świeci, świeci się tylko dioda on. Czyli spodziewam się że będę musiał cały boczek bagażnika rozebrać, bo pewnie innej metody wyjęcia nie ma. Dzięki za porady. Pozdrawiam. Jeżeli jeszcze coś byś mógł mi pomóc to będę wdzięczny. A te mapy do navi które są podane linki na forum w którymś temacie to dobre sa czy nie ma się z nimi co bawić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum