hej,
Z nudów pobawiłem się gimp'em i wymodziłem coś takiego
Co myślicie o takich pasach w R75 Dodam, że: 1) nie zamierzam takich robić (narazie ); 2)nie jest to profesjonalnie zrobiony VT gdyż nie jestem grafikiem komputerowym
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 15:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ni przypiął ni przyłatał, troszkę za mała zmiana by dała jakiś efekt- zwłaszcza pozytywny. Gdybyś dał te pasy szersze i gdybyś do tego zmienił np. kolor drzwi na biały- wówczas było by co oglądać i oceniać
Witam Wedlug mnie pasy sa spoko...z tym ze nie na 75, powtarzam ze to moje zdanie i wydaje mi sie ze 75 to nie auto do tuningu wizualnego. Predzej pasowalo by to w ZT ale tez moglo by razic . Mimo wszystko zrobisz jak zechcesz(sam piszesz zreszta ze nie chcesz tego naklejac) a gratuluje udanego VT Pozdro
Pomógł: 38 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1182 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 16:00
nie no ja o niczym takim nie myślałem. Ale z nudów włączyłem gimpa, zdjęcie chybił trafił i zacząłem się bawić. Efekt widać jaki wyszedł więc postanowiłem założyć temat żeby poznać wasze opinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum