Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 12:13 [R200 - '97] Ramka chromowana na mieszku zmiany biegów
Wybaczcie, że dubluję temat z działu tunning, no ale niestety bardzo mała jest tam aktywność i nie mogę doczekać się odpowiedzi.
Interesuje mnie zamontowanie ramki chromowanej / aluminiowej wokół mieszka zmiany biegów oraz chromowanej/alu opaski pod gałką (opaska na 0,5-1cm szerokości).
Na allegro nie ma czegoś takiego do dwusetek.
Bez wahania klikam w "pomógł" więc proszę o poradę gdzie coś takiego dostać?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 12:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki za odpowiedź.. upatrzyłem przy okazji fajną gałkę zmiany biegów Natomiast jeśli chodzi o ramkę to myślałem nad czymś mniej nachalnym od tego: http://www.allegro.pl/ite...ult_tuning.html
Myślę nad taką węższą ramką którą mógłbym nakleić wokół mieszka. Bez wiercenia dziur jak w przypadku w/w ramki
memphisto, szukamy, szukamy i jeszcze raz szukamy Były co najmniej 2 tematy poświęcone wymianie łącznie z opisem i fotkami.
Jak będziesz miał problemy, pisz do mnie na PW, jestem właśnie świeżo po wymianie mieszka, poradziłem sobie bez żadnego problemu (a jestem mocno atechniczny ), chętnie pomogę.
yyy generalnie to jestem tego samego zdania tylko już od chyba 3 miesięcy wybieram się do sklepu poszukać jakiś innych no cuś... nie miałem akurat innych na stanie więc zrobiłem z takich a wkręty co były w zestawie były paskudne
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
to i dopisze ,tez mam ramke i srubki z zestawu nawet dwa rodzaje mi dali na krzyzak i na imbus mialem wybor
[ Dodano: Sro Gru 02, 2009 16:52 ]
a powiedzcie mam galke od zmiany biegow orginalna a jak bym chcial zmieniac to latwo zdemontowac jest tam jakis gwint
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum