Wysłany: Pią Sty 15, 2010 21:11 [R75] Problem z elektryką
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam wymieniałem dzisiaj wentylator chłodnicy (miałem założony od espero ale urwało mi się śmigło od wiatraka )po wymianie wsiadam do wozu a tu dyskoteka ,po przekręceniu kluczyka coś strzela z przodu ,zaświecają się światła i stacyjka tylko robi tyk ,tyk a rozrusznik nie kręci .Jak włączam światła to coś dwa razy strzeli z przodu.Zostawiłem auto pod garażem i piechotką poszedłem do domu i teraz mam myślenice co dalej z tą dyskoteką.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 02, 2010 00:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 21:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
rozładowany akumulator siedempiątki tak informują że trza go naładować
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
3. Przy ściąganiu uderzyłeś w czujnik od SRS, lub zrobiłeś zwarcie i zadziałał czujnik bezwładnościowy.
Obstawiam nr3
Nic z tego, przy bezwładnościowym światła i kontrolki nie migają tylko nie chce kręcić rozrusznik reszta jest normalnie
MG TF 160 srebrny pocisk
Nic z tego, przy bezwładnościowym światła i kontrolki nie migają tylko nie chce kręcić rozrusznik reszta jest normalnie
apples napisał/a:
sknerko niestety tak
apples, migają kierunkowskazy i pali się światło w środku jest odcięta pompa paliwa i rozrusznik a wiesiek63 napisał że mu światłami miga i wariuje a to są objawy padniętego akumulatora a nie bezwładnościowego. Rowan, dobrze gada
Swoją drogą puknąć w czujnik srs jest dość trudno i po takim uderzeniu jaśków by nie miał.
MG TF 160 srebrny pocisk
Dziękuje wszystkim za szybką pomoc ,człowiek uczy się całe życie a i tak umrze głupi .
Rano podjechałem golfem i zapaliłem na kable od dotyku, jeszcze raz dzięki.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 14:01
ja tak mialem przy zarznietym w trupa aku. naprawa 70F <nowy aku>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum