Wysłany: Sro Sie 22, 2007 21:55 wieczór kawalerski - pomysły
Właśnie zdałem sobie sprawę, że za dwa dni mam zorganizować wieczór kawalerski mojego b. dobrego przyjaciela. Chciałbym coś orginalnego, szybkiego i łatwego w zorganizowaniu (mało czasu). Ma ktoś może jakiś pomysł, własne doświadczenia...?
_________________ Zdrowy sen nie tylko przedłuża życie, ale i skraca dzień roboczy.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 21:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wpierw trzeba zadać sobie pytanie co się robi na kawalerskim po co jest?
Przede wszystkim pije i przyszły żonkiś musi się odchamić, musi mu to starczyć na przyszłe lata
Mój wieczór kawalerski sam musiałem sobie zorganizować. załatwiłem na 3h 3 tory (wszystkie na kręgielni, dodatkowo wymusiłem na gościu od kulek pozwolenie wniesienia swojej wódeczki. Kiedy po 3h ciepania kulkami i podnoszenia kielonków panowie się zmęczyli, przenieśliśmy imprezkę do lokalu -oj się działo . No i że jeszcze co niektórym było mało to o 4nad ranem grilla na ogródku zaliczyliśmy.
Potrzebne dobre i ciekawe miejsce, dużo ognistej wody a reszta sama się potoczy.
Dodam, to że było fajnie to się dowiedziałem z opowieści uczestników zabawy - film urwał mi się na 3h
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Jak organizowałem wieczór kawalerski przyjaciela, to miało być niestandardowo i bez "panienek" - tak sobie zażyczył, więc były gokarty (zwłaszcza, że niewiele wcześniej zrobił prawko), a potem znajoma knajpa (no tu już było standardowo).
Sądząc z miny kumpla i tego co potem mówił trafiłem w dziesiątkę.
Z innych pomysłów:
- skok na bungee - "w końcu to tak samo głupi pomysł jak małżeństwo"
- imprezka w większym gronie, a potem łowienie ryb z odpowiednią ilością dobrej wódeczki już w gronie bardzo wybranym
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Adrian Tobie to jeszcze na pewno nie "grozi" jeszcze przez około minimum 5l.
Aaa jak myślisz, że klub zorganizuje ci kawalerskie to może na jakimś spocie wekendowym zrobisz swoje kawalerskie
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Z innych pomysłów:
- skok na bungee - "w końcu to tak samo głupi pomysł jak małżeństwo"
dawno się tak nie uśmiałem
na bungee skakałem i przeszło 2 latka jestem żonaty i faktycznie coś w tym jest
Dragonn [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 15:40
Mój brat niedawno miał wieczór kawalerski. Oj poszaleliśmy... - Ogónie to było dużo alkoholu i przemarsz po kilku łódzkich klubach. oprócz tego z kumplami przygotowaliśmy mu takie specjalne wydanie gazety o nim i o tym, co działo się na tej imprezie. Miało być na pamiątkę, ale traf chciał, że zobaczyła tę gazetę nasza mama i chciała bardzo ją schować, żeby nie zobaczyła jej Karolina, obecnie już żona brata. Zabawy było co niemiara, bo mama była przekonana, że brat naprawdę tak zaszalał na tym kawalerskim. Naprawdę super pomysł, na prezent na wieczór kawalerski
Ja jeszcze mam czas na swoj wieczor kawalerski ale jak bym mial miec zorganizowany to musialbym miec jakies ciekawe panienki na wieczorku
Najchetniej widze to jako piekne brunetka, szczuplutka z odpowiednimi "zderzakami" wyskakujaca z tortu albo duzego kartonu, przyozdobionego na prezent;)
Troche by potanczyla, po krecila tyleczkiem, gwozdziem programu to laszenie sie takiej nagiej panienki o genitalia solenizanta co jak co ale jak juz sie dawaj uwiazac na cale zycie, to czemu nie porzegnac sie z wolnoscia na maxa:D
a tak cenzuralnie na poziomie to chetnie z kumplami wybral bym sie albo na ryby, albo na paintballa...do tego grill/ognicho w dozwolonym do tego miejscu w lesie
Oczywiscie nie widze innej pory na wieczor kawalerski/,ślub jak lato
Niestety tutaj mamy nieco uwiazane rece z racji ujemnych temeratur na zewnatrz:)
Coz wiecej...dobrej zabawy chlopaki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum